МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Вчера во просториите на Библиотеката „Феткин“, се одржа промоција на книгата „Сексуална азбука“ од Татјана Алексиќ. Изданиетио е на Ад Вербум.

Книгата претставува лексикон или азбучник во која што експликациите на сексолошките термини се преплетуваат со духовити културолошки вметнувања и асоцијации.

347393456_631076542388188_3179799254757644846_n (1)

347265661_631076565721519_4031306931520472846_n 347403438_631076592388183_7699348477255756015_n 347440879_631076595721516_6587495280992198360_n