МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Вечерва во Кавадарци ВМРО- ДПМНЕ во Кавадарци го имаше последниот мини собир на граѓани пред грласањето, во пресрет на,, Избори 2024,,.На присуртните имсе обратија кандидатите за пратеници во ИЕ 4 Весна Ѓориѓиева ио Зоран Јованчев, кој се заблагодарија за довербата што им е дадена и побараа поголема подршка во вториот круг на Претседателските и Парламентарните избори .Говореа и претседателот на Советот Д-р Стојанчо Рамов и градоначалникот Митко Јанчев.Јанчев уште еднаш ги повтори проектите со кои заслужено се гордее и кој ги преродија Кавадарци, а со најавата при евентуална победа на изборите средствата за локалните самуправи ке бидат зголемени а со тоа и изградбата ке се засили.Рамов оправдано, според него , ја бара подршката, зашто само со ВМРО ДПМНЕ граѓаните ке го добијат она за што се залагале и имале желба да се оствари.

Антонио Милошоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ беше оптиумист дека ке победат, но битна ке биде разликата оти со гласањето за 61 поратеник, ке овозможи самостојно да формирање на Влада.

440471178_836047821877603_5861138887063510455_n 438165811_836056538543398_585178886513891328_n