МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

КАЈ СИТЕ СТРЕЛЦИ ВИДЛИВО Е ПОДОБРУВАЊЕ НА ФОРМАТА И РЕЗУЛТАТИТЕ

Во чест на 11 октомври во Прилеп традиционално се одржа 29 по ред „11 октомври опен“ во стрелаштво со воздушна пушка. Четворица стрелци од стрелачкиот клуб „Кавадарци“ зедоа учество на ова натпреварување во дисциплината на 10 м. Постигнатите резултати во целост покажаа подобрување на формата и резултатите од претходните натпревари кај сите 4 стрелци. Ова доаѓа како резултат на континуираната работа на стручниот штаб со стрелците од клубот.

м.в.

122012986_2438114579825070_373713611428715615_n 122033113_347585393125394_7039622396075226842_n