МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Изложбата се одржа на 27.02.2019 година во изложбениот салон на Музеј на град Неготино, во прекрасна атмосфера збогатена со гостите од Битола и Штип, а посебно со музичките изведби на виолина и клавир од учениците Григориј Ризинов (виолина), Амелија Методиева (клавир) и Ива Јосифова (виолина) од ООМУ “Владимир Арсовски“ од Неготино, за што заслужено си добија и благодарници за музички придонес во реализација на ликовен настан од страна на Музеј на град Неготино!

Изложбата ќе биде поставена во наредните десет дена!

Д.Ч.

52854589_10212915618421088_1245672633328992256_n.jpg

53155138_10212915500418138_2731451320237031424_n.jpg53226206_10212915511698420_3351012249744441344_n.jpg53203708_10212915501138156_8486031748197515264_n.jpg

53216101_10212915516098530_2592097945222381568_n.jpg