МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Центарот за култура "Ацо Ѓорчев" од Неготино ги поканува сите љубители на JAZZ FESTIVAL "1440" Неготино.

По пауза од 3 години повторно заживува џез музиката и џез фестивалот во Неготино. Проектот е финансиран од Министерство за Култура во областа на музичко, музичко-сценска дејност.

Оваа година ќе настапат:

Filip Stevanovski Band

А нивни гости ќе бидат:

- Bobby Walker - saxophone

- Bongas and Guitares - guitar and percussion

- Gjoko Gjorcev - vocal

Најмладите учесници и атрактивната школа за танци DANCE Club Trend Live Vision Negotino кои ќе ја разубават вечерта со LATIN JAZZ музика

На 4 јули ќе имате можност први да го слушнете и купите новиот албум на Filip Stevanovski band кој ќе излезе кон крајот на ЈУНИ и тоа токму во Неготино.

Сите на 4 ЈУЛИ во HAVANA POOL на JAZZ FESTIVAL "1440".Почеток 21.00 часот...ВЛЕЗ: 50 денари