МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Изложбата се одржа синоќа во Музеј на град Неготино!

Отворањето се одвиваше според Протоколите за работа и пропишаните мерки за заштита и превенција во време на COVID - 19.

За творечкиот опус говореа: Драгица Чекорова-директор на Музејот во Неготино, Дуле Стефанов- новинар - водител во Галакси радио-Кавадарци и самиот автор Владимир Темков-Шефе.