МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во пресрет на Свети Трифун-Денот на лозарите-во Општина Росоман започна со дегустација комисијата за оценување на најдобрите домашни вина и ракија . Дегустацијата ја организира градоначалникот Бранко Јанев и Советот на Општина Росоман .