МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Започна проектот за тампонирање на пристапен пат до земјоделско земјиште во Росоман. Предвидено во инвестицијаа е земјени работи и тампонирање на пристапен пат до земјоделските површини на територијата на населено место Росоман , односно на м.в. Бубаките. Пристапот до земјоделските површини на оваа локација е отежнат и од таа причина го реализираме овој проект со што би се решиле проблемите со кои се соочуваат граѓаните кои го користат овој пат. Проектот е финансиран од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и општина Росоман.

88236476_3094579587227780_7070373010896584704_n