МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

По вчерашната објава за негативниот тест на коронавирус на градоначалникот на Росоман, Бранко Јанев ,со реакција се јавија останатите тестирани фудбалери и членови на стручниот тим на Росоман 83.Тие ги приложија своте исто така негативни тестови и прокоментираа: „ДА НЕ БИДЕМЕ ЦРНИ ОВЦИ“.

РТК им овозможува и нив да ги објават своите резултати од тестирањето, а за останатите одлуки на државните органи не коментураме...како што и изминатите 5 години тоа не го правевме ниту еднаш.Но секому кој коректно сака да изрази свое негодување тоа му го овозможуваме, како на членовите на ФК Росоман 83.

м.д.

107646912_994801057642868_8692326130372961328_n 107956534_2484259621864285_7661377319853576174_n 107847140_742014963282733_8494108700916891197_n 108140361_1222614404744164_5947017550835821426_n