МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РСМ (АВРСМ), Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) и општина Росоман Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2020 година усвоен од Владата на Република Северна Македонија, Програмата Општинско – корисна работа, финансирана од Буџетот на Агенцијата за вработување на РСМ, на ден 20.08.2020 година се објавува:

Ј А В Е Н П О В И К до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа https://opstinarosoman.gov.mk/2020/08/20/%d1%98-%d0%b0-%d0%b2-%d0%b5-%d0%bd-%d0%bf-%d0%be-%d0%b2-%d0%b8-%d0%ba-%d0%b4%d0%be-%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%b0%d0%b1/?fbclid=IwAR0uqqYW3DYKyydee7GCt0xxxu4pN9is2cZHOn8adot_kMBWGJi7J1mh26k