МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Утре во Росоман ке се одржи церемонијата на официјалното отворање на Центарот за промоција „Тера Вино“ и завршниот настан кој е организиран во рамките на европскиот проект насловен „Градење на капацитетите за прекуграничен енотуризам: Транзиција од туризам за промовирање на производство на вино до енотуристичко искуство“ (Акроним - Тера Вино), кофинансиран од Програмата за прекугранична соработка „ИНТЕРЕГ ИПА Програма за прекугранична соработка CCI 2014 TC 16 I5CB 009“.

Свеченото отворање и завршниот настан ќе се одржат во просториите на Центарот за промоција „Тера Вино“ познат и како „Старо училиште“ во Росоман утре 3/ декември во 10:30 часот.

unnamed

25488296_1784130614939357_6068134742763394822_o

22 naslovna unnamed (1) download