МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Потпишан договор помеѓу општина Росоман и МТСП за реализација и финансирање на активности за изведување на градежни работи проширување на постоечки простор на детска градинка Праскичка - Росоман за деца од предшколска возраст во износ од 12.278.599 денари. Предвиден рок за изведба на градежните работи е 14 месеци сметајќи од денот определен за вовед во работа. за деца од предшколска возраст во износ од 12.278.599 денари.

Предвиден рок за изведба на градежните работи е 14 месеци сметајќи од денот определен за вовед во работа.

236224721_4627777950574595_8740114118187573985_n