МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Поставени се 2 хидранти на теротиријата на Росоман. Едниот е поставен во централното подрачје на Росоман кај детската градинка и другиот во периферијата на Росоман. Проектот е во консултација со Територијалната противпожарна служба - Кавадарци и истиот ќе послужи при нивните активности за гасење на пожари т.е. за брза и навремена реакција на противпожарната служба.

84019835_3017416664944073_7821605963978244096_n

Во тек е изградба на крак за канализациона мрежа која ќе ги реши проблемите на спортската сала и приватните објекти кои се наоѓаат над спортската сала. Со овој зафат се решаваат проблемите со канализација на овој дел од Росоман. Проектот е во износ од 284.079,00 денари.