МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Денес потпишавме значаен договор со Министерство за животна средина и просторно планирање од програмата во областа на животна средина за 2022 година. Договор со кој обезбедуваме финасиски средства во висина од 4.000.000,00 денари за изградба на краци од атмосферска канализација во Росоман.“ - Ова на својот ФБ профил попладнево го објави градоначалникот на Општина Росоман, Стојан Николов.