МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО ДПМНЕ за Росоман, Тихомир Николов го најави новиот проект кој ке се гради во состав на поранешната фабрика СКОК ТРЕЈД

М.В.