МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Попладнево на Градски ГФК Тиквеш со 3: 1 славеше над Победа од Валандово

Кавадаречкирте фудбалери со амбиција за висок пласмн ќе стартуваат во официјалниот тек на првиот дел од првенството на Втората лига.Тоа го потврдуваат со добрите резултати,новиот тренер, неколку засилувања и очекувањата во подготвителниот период во кој засилено тренираат и истовремено играат пријателски средби.

Во ова фаза ГФК Тиквеш, ја победи Победа на теренот на Валандово со 3:5 денеска во Кавадарци со 3:1, и пред тоа ФКГабер со 14 : 1.Повремено се расчистуваат трибините од бујната трева, делот кај поранешните соблекувачни на РК„Тиквеш“како и отпадоците.Ова го прават главно ентузијасти-волонтери ,навивачи а акција на овој план имаше и ЈП„Комуналец„.