МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ГФК Тиквеш доживејаа пораз на вториот контролен натпревар кој го одиграа со ФК „Тетекс„ Голот за нашиот тим го постигнал Адриан Чаволи.Тиквеш имал повеќе шанаси кои за жал не ги искористил. Подготовките на тимот продолжуваат наредните денови со одигрување најмлалку уште на две средби. 37580872_10209645215365485_1226005162036822016_n.jpg37592565_10209645217565540_4383039985566089216_n.jpg37597971_10209645236966025_5064308247813423104_n.jpg37644906_10209645238126054_3436376060487270400_n.jpg37585914_10209645215965500_4947333181419290624_n.jpg