МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Четири голови во мрежата на Вардар Неготино.Ги постигнаа; Најдов два гола, потоа Ивановски и Лазаров.Вистински фудбалски празник кој ке се памети. Честитки за тренерот Љупчо Димитковки- Гањо, сите играчи,особено стрелците, Мојсов, и одбраната. Напред Тиквеш, чесно и поштено.