МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Неколку новини од таборот на ГФК Тиквеш 1930.

-Александар Мишов повторно во црвено белиот дрес!https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/te2/1/16/270d.png?_nc_eui2=AeG7whVTwZ6SxPhJk3pnm5sv_l1KkIZcEeGDiG_3HEeY9YwNSkPrgJnQxK9vnqMT46MAmYyPH4N4Enmau3NMsFer8e1Dvniw2k1XwhTCYdYZMQ");">✍

-Антонио Илиески е ново засилување во нашиот тим.

-Денеска во рамките на подготовките во пријателска средба во Огрид ГФК Тиквеш - Динамо Врање 1-1

67242431_695606374223574_5303130759005995008_n.jpg

67159148_695127254271486_3895757129583165440_n.jpg

67409199_695670627550482_5144860432464347136_n.jpg