МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

По последниот пораз на свој терен од 1:2 од екипата на Беласица, фудбалерите, управата и тренерот Димитковски, продолжуваат оптимистички да гледаат на натамошниот тек на првенствените натпревари.ГФК Тиквеш прикажа одлична игра но загуби.

Во сабота , на Градскиот стадион од 14.30 часот-Димитковски очекува победа над Кожув.

-„Фудбалот е исполнет со победи но и со порази.Треба спортски да ги поднесеме и поразите„.