МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Доминантна игра на Тиквеш и висока победа со 5:1. Стрелци за Тиквеш беа Дарко Гроздановски, Ѓорѓи Мојсов,Јорданчо Наумоски,Лука Трајкоски и Александар Мишов. Во следното 11 коло му гостуваме на тимот на ФК Кожув веќе следниот викенд.