МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Игра во најквалитената кошаркарска лига.Одличен кошаркар е .Скромен е и има само 15 годии , и иднина...Кошарката за него е `ce.Се вика Тодор Златев. РТК.МК за него подготви 25-минутна емисија.