МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

За Горан Самарџиев-тренерот на МКК „Еуроникел 2005“,поразот во Гевгелија од Кожув е минато и веке се мисли за новата средба во сабота во СС Јасмин во Каадарци во 18.00 со „Академија ФМП“.Покана до публиката да гледаат добра кошатрка.