МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Дом на култура Мирка Гинова на ден 30.09.2020 година го реализира последниот проект за оваа година финансиран од Министерството за култура-Изложба на ликовни творби цвеќе.Цртежите се изработени од деца од основното образование на конкурс објавен и реализиран во Дом за деца и млади Благој Мучето од Струмица.

п.п.

120600937_639432636932328_7568002615960120547_o