МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денес се започна со пoдготвитрелните работи за асфалтирање на обиколницата во Општина Демир Капија со должина од 900 метри. Вкупната вредност на инвестицијата е 14.990.796,00 денари. Изведувач на работите ќе биде ЈП Македонија Пат.

207302246_10222439207983243_7455102630943236998_n