МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска на втората група на 36 договори од програмата ТАВ за подршка на инфраструктурни проекти во 34 општини, Општина Демир Капија доби средства за рекострукција и надградба на дом на културата во Демир Капија. Вредноста на проектот е 7.650000 денари.