МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во излетничко место "ДОШНИЦА" во тек е изградба на канализациона мрежа (2050м) ,водоводна мрежа (2630м), резервоар за вода od 150m3, прочестителна станица за отпадни води како и 10 противпожарни хидранти. 277524076_10223805462818760_8161759217241379886_n 277487825_10223805465978839_549061810476602997_n