МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

KKK ПРОСЕК од Демир Капија го организираше Држаното сениорско првенство во кајак на диви води- слалом.Во вкупниот пласман тие беа трети а во поединчена конкуренција нивните претставаници се пласираа вака: 1 место K1 жени - Олгица Мелова 3 место мажи: Давид Ристовски 3 место тимско возење Виктор Котев, Никола Димитриев и Давид Ристовски. 241093769_1263894110724828_7954842945910769974_n 241097576_1263894240724815_7509372722850185164_n 241104297_1263894507391455_4580252436551461151_n 241107661_1263894287391477_8984441355355902910_n 241109049_1263894034058169_4031321716037437745_n 241115049_1263894450724794_6300768036266219614_n 241125535_1263893910724848_6646317201772925031_n 241127576_1263893750724864_4330790462024414902_n 241145915_1263894357391470_4908435909094124094_n 241148132_1263894170724822_8038629642029519273_n 241155631_1263894630724776_6805420139378902479_n 241155846_1263894577391448_5977599837323812676_n 241156409_1263893977391508_1712591558907679493_n