МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Младата 18-годишна Ивана Орешкова  се обидува и успева да биде креативна, инспирирана од нејзината имагинација и гледање на животот.Уметничкиот поглед и творештво неодамна го круниса зо изложба која ја приреди во Неготино, каде ја има подршката на нејзината баба и нејзините пријатели и роднини од овој град.РТК.МК се обидува да го доближи до вас ликот  на ова  млада девојка .