МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

-ЦИКЛУС НОВИ ЕМИСИИ ЗА ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ НА ЕНЕРГИЈА

-„ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЈА“- 2 ИЗДАНИЕ...

- ИНТЕРВЈУ СО МИТКО ЈАНЧЕВ -ГРАДОНАЧАЛНИК НА КАВАДАРЦИ-

-ТЕМА:ТЕКОВНИ И НАРЕДНИ ПЛАНОВИ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ НА ОППШТИНА КАВАДАРЦИ...