МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На последното Соопштение на СДСМ-Кавадарци денеска градоначалникот Панов одговара со акцент на конретни прашања кои се однесуваат на објекти и состојби во Општина Кавадарци