Денеска уметничкиот директор на „Гроздоберче“ Зоран Станоев-Дејзи, во знак на признание за придонесот, на РТК.МК за афирмација на фестивалот, на Глaвниот и одговорен уредник Марјан Димитров му врачи благодарница за успешната соработка.

482614.jpg

image-0-02-05-f89f9330822b880e584b4080561198565eb7177a5a445617f6310c025bed17e7-V.jpg