Хуманитарниот концерт ќе се одржи во среда, 12.aприл 2017 година, со почеток во 19:30 часот.

група ученици од основното училиште „Тоде Хаџи Тефов“, преку програмата Црвен Крст во Акција - Промоција на Хуманите Вредности, циклус 2017 година, го организираат овој хуманитарен настан - концерт во Домот на културата „Иван Мазов Климе“ со цел да помогнат на еден ученик вклучен со инклузија во настава и неговото семејство, за подобрување на условите во домот.

Хуманитарниот концерт ќе се одржи во среда, 12.04.2017 година, со почеток во 19:30 часот.

ВЛЕЗ: 50 денари

Бидете хумани! Ве очекуваме !