МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Обновен дел од тезгите на Градскиот пазар, стандардни цени, атмосфера карактеристична за пазарниот ден во Кавадарци.

Среда-обично е богат пазар –има и понуда и побарувачка.Ова среда на 31 мај 2017, доматите и пиперките се продаваа по 50 денари, краставиците 25,компирот 25 и 30 денари, младите тикви по 10 денари парче,кајсиите 50 и 60 денари...За прв пат ова сезона беа понудени праски по 50 денари килограм.

Домати..........................50 ден.кгр

Пиперки........................50 ден.кгр

Краставици....................25 и 30 ден.кгр.

Компир...........................25 и 30 ден.кгр

Тикви...............................10 ден.парче

Морков............................40 ден.кгр

Спанаќ..............................30 ден.кгр

Лук.....................................15 ден.врзоп

Кромид.............................20 ден.кгр

Зелка.................................30 ден.парче

Кајсии................................50 и 60 ден.кгр

Праски...............................50 ден. кгр

Цреши................................80 ден.кгр

Јагоди..................................50 ден. 1/2 кгр