МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Претстава на Драмска работилница од Куманово

Денеска 1 јуни 2017, во 18 часот, во Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци, Драмската работилница “ на КУД “Ѓоко Симоновски“ при Здружение на пензионери Куманово ќе ја изведе претставата “У Кафанче “Карши Станче““.

Влезниците по цена од 60 денари ќе бидат во продажба два часа пред претставата (од 16 до 18 часот) на билетарата на Домот на културата.