МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Улицата Пано Мударов 1955 година.

На фотосот се глeда ова улица на која сеуште има калдрма . Се гледаат коњски запреги кај куќите на Мукаетовци, Чејкови,Панови, Гуреви, Мицајкови и Сапунџиеви.