МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Владата донесе одлука за отстапување државно земјиште на општината за изградба на затворен пазар во Кавадарци.

На вчерашната седница, Владата на Република Македонија позитивно одговори на барањето на Општина Кавадарци и донесе одлука за отстапување државно земјиште на општината за изградба на затворен пазар. По тој повод денеска со прес конференција се огласи претседателот на ОО на СДСМ Зоран Ѓорѓиев: