МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Карнелвалсkо дефиле 1974 година

Ова е една поставка од Карневалот 1974 година.Беше скромно и симпатично.Автентична поставка во која коњи,маски и магариња со кошеви носат грозје.Граѓаните околу улицата весело ги посматраат карневалџиите.

Од фототеката на Музеј-галерија