Прес на Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Кавадарци

Зоран Јованчев –координатор на Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ-Кавадарци денеска пред новинарите ја обелодени изгласаната иницијатива на Советот на вчерашната 60-седница за распишување на референдум за изјаснување на граѓаните на Кавадарци за стратегијата за населување на мигранти во Општината.