МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Наша екипа деновиве беше во село Шешково.Нема многу народ.Неколку семејства ги вртат огништата.Поголемиот број се исселиле во Кавадарци.Овдешните ,најупорните селани одгледуваат малку стока, мала бавчичка.Разговаравме со Зоран Николовски и Ружа Апостолова .Тие велат „Нашето село ќе живее„.

Ако се работи има живот, во спротивно, каде и да си, нема иднина.