МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Тиквешкиот гроздобер пред 41 година

На фотографијата производи на индивидуалните земјоделски производители од општина Кавадарци на Земјоделскиот саем што се одржуваше во спортската сала Партизан.Според Тони Коцев на фотосот се наоѓаат Ќиро и Димо (браќа) од Рибарци-успешни земјоделски прозводители тоа време, инаку негови блиски роднини.