МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Кандидатот за градоначалник на Кавадарци и носителката на советничката листа на СДСМ ,Бетиане Китев и Виолета Димитрова со министерот за земјоделие Љупчо Николовски вчера беа меѓу жителите на Бегниште