МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Kандидатит за градоначалник на СДСМ –Бетиане Китев ,носителката на листата на СДСМ д-р Виолета Димитрова , и членот на СДСМ Стево Пендаровски вчера попладне остварија средби со граѓаните на Кавадарци.