МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

За проекциите на филмовите влезот е слободен

Во деновите кои следуваат во Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци, ќе се одржи Фестивал на Европски филм 2017 - Festival on wheels 2017. За проекциите на филмовите влезот е слободен.Распоредот е следниот:Четврток, 12 октомври 2017, 19 часот - Фадо (Fado), германско/португалски филмПонеделник, 16 октомври 2017, 18 часот - Авантурата на Нели (Nelly`s Adventure), германски филмПонеделник, 16 октомври 2017, 20 часот - Цената кокошка (Kalo Pothi), непалски филмВторник, 17 октомври 2017, 19 часот - Темна судбина (Dark Fortune), швајцарски филм