МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Трибината посветена на родовата рамноправност ке се одржи во четврток во 15.00 часот

Во рамките на месецот на родовата рамноправност, Организацијата на жени „Женско Лоби“-Демир Капија ке одржи јавна трибина за родова рамноправност. Проектот е насловен како „Потполни ги празнините“ а е посветен на родова рамноправност „Стоп за родовата дискриминација“.Ке се одржи во Општина Кавадарци (голема сала)во 15 часот на 9 ноември. На темата ке говорат:Бети Пеева од Едукативно-хуманитарна организација „ЕХО“-Штип и Менче Николова ОЖ „Женско Лоби“-Демир Капија