МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Се работи за маалото под ОУ “Страшо Пинџур“. Снимката ја направил Бранко Ивановски во 1954 година од зградата на Монополот.

Од фототеката на Музеј-галерија Кавадарци