МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Дирекцијата на „Гроздоберче„ предворена од Зоран Станоев-Дејзи организира уште една средба на учесниците на годинашново издание на Меѓународниот фестивал на детска песна „Гроздоберче 2017„.

Директорот на Меѓународниот фестивал на детска песна Зоран Станоев-Дејзи во сабота во хотелот „Унипалас„- 1(Пикасо) уште еднаш ке ги собере на едно место сите учесници на годинашниот фестивал „Гроздоберче 2017“ . Целта е преку заедничкото дружење гроздоберчињата да ги сумираат впечатоците од годинашниот фестивал .Ке им бидат доделени подароци,дипломи , ке има и забава .

Истовремено РТК:МК ке го промовира видео изданието (ДВД)- од годинашнава продукција на Меѓународниот фестивалот а детска песна „Гроздоберче 2017„

Сето ова ке се случува во сабота во 12 часот во Уни Палас 1(кружен тек-Пикасо) .