МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Панорама на Долнореканското маало во Кавадарци

Ова фотографија е направена 1955 година. На неа е дел од Долнореканското маало , а од поголемите објекти се гледаат ОУ “Страшо Пинџур“ и Тутуновиот монопол.