Со почеток од 18:00 часот (прв концерт) и 20:00 часот (втор концерт), ке се одржат новогдишни концерти на Балетското студио “Венус“.

Вечерва во Салата на Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци, ќе се одржат новогдишните концерти на Балетското студио “Венус“.Оваа година ја славиме јубилејната 25 годишнина од постоењето на Балетско студио "Венус"со новогодишните концерти, каде нашите дечиња и девојки ќе се претстават со најуспешните кореографии на сите групи, кои и оваа година беа наградувани на интернационални фестивали и натревари!!!И овој пат, бидете со нас на нашите новогодишни концерти!!!"25 години, заедно со луѓето од нашиот град!!!