МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

По трет пат и оваа година "Игротека Трезор Кидс"организираше голема незаборавна Хуманитарна забава,заедно со ликовите од Disney (Santa Claus,Frozen,Mickey Mouse,Minna,Espanol,Clown).

Веднаш да кажеме дека во текот на денов претставници на Кафе Игротеката Трезор Кидс ги доставија хуманитарни донации.Истите беа проследени до: Дневниот центар за децасо посебни потреби,Домот за деца без родители, и корисници-социјално загрозени семејства во селата Бегниште и Дреново .

Се работи за донации во играчки,веш,обувки,училишен прибор,гардероба,памперс пелени,парични средства.Тие направија уште едно убаво дело,Магијата на овие празници впрочем е да направиш НЕКОГО СРЕЌЕН. За сите Кафе игротеката Трезор Кидс подготви закуска,торта,неограничени пијалоци,игри за децата и многу подароци.

Празничните моменти што доаѓаат се прилика повеќе-некого да усреќиме-велат од Трезор."Да му подариме малку среќа и радост да се почуствуваат исполнети барем за миг"